Редактор: кадър: БНТГабриела Кирова, майка на нахапано от куче дете, което

...
Редактор: кадър: БНТГабриела Кирова, майка на нахапано от куче дете, което
Коментари Харесай

Майка на нахапано от питбул дете: Стопанката на кучето ми се обади и искаше да излъжа, че не знам на кого е

Редактор: 

кадър: Българска национална телевизия

Габриела Кирова, майка на нахапано от куче дете, което мина интервенции, описа пред Българска национална телевизия, че собственичката на питбула ѝ се обадила, с цел да желае от нея да не издава кое е кучето и кой е притежателя му.

Това станало ден след нападението на кучено в софийския квартал „ Триъгълника “, което се случи на 1 април. 4-годишното момиченце е с ухапвания по главата, а родителите са в потрес след случая. " Раните са доста, четири на брой, има две фрактури на черепа и е уплашена надлежно, което няма по какъв начин да не е по този начин ", описа майката.

На другия ден след случая притежателите на питбула са се свързали с нея: " Обаждането на собственичката ме разстрои доста и ме шокира, тъй като тя искаше от мене да не помни на кого е кучето и в жалбата да напиша, че не знам на кого е. Първо, лъжесвидетелството е закононарушение, което се санкционира от закона. Второ, става въпрос за 4-годишно дете, те си мислят за тяхното... знаем какво ", сподели още Габриела.

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха за Българска национална телевизия, че против притежателя на въпросния питбул досега не са подавани сигнали за предходни такива произшествия. Предстои притежателят да бъде разпитан в полицията.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР